MENUKORT
Frokost tilbud
Frokost tilbud
4 Små retter – (4 Small dishes)
Miniforårsruller • Indbagte kylling • Oksekød med grøntsager • Kylling i karry
Serveres med hvide ris og sød-chili sauce
Frokost Menu A (min. 2. couverter)
Suppe – (Soup)
Peking suppe – (Peking soup)
Forret – (First course)
Dybstegte kongerejer – (Deep-fried king prawns)
Hovedret – (Main course)
Kylling i karry – (Chicken in curry)
Sprødstegt and med sur-sød sauce – (Crispy duck with sweet and sour sauce)
Dessert – (Dessert)
Pande kage med is – (Pancakes with ice cream)
Frokost Menu B (min. 2. couverter)
Suppe – (Soup)
Asparges suppe – (Asparagus Soup)
Forret – (First course)
Miniforårsrulle – (Mini spring rolls)
Hovedret – (Main Course)
Gong Bao kylling (stærkt) – (Gong Bao chicken (hot))
Oksekød med porre og løg – (Beef with leek and onion)
Dessert- (Dessert)
Is med flødeskum og chokoladesauce – (Ice cream with whipped cream and chocolate sauce)
As. 8 stk – (8 pieces)
2 Nigiri: 1 laks • 1 reje
(2 Nigiri: 1 salmon • 1 prawn)
4 Hosomaki: Laks
(4 Hosomaki: Salmon)
2 Uramaki: Super California
(2 Uramaki: Super California)
Bs. 10 stk – (10 pieces)
2 Nigiri: 1 laks • 1 reje
(2 Nigiri: 1 salmon • 1 prawn)
4 Hosomaki: Laks
(4 Hosomaki: Salmon)
4 Uramaki: Super California
(4 Ura maki: Super California)
Cs. 13 stk – (13 pieces)
5 Ngiri: 3 laks • 2 reje
(5 Ngiri: 3 salmon • 2 prawns)
4 Hosomaki: Laks
(4 Hosomaki: Salmon)
4 Uramaki: Super California
(4 Uramaki: Super California)
Kinesiske retter (i huset)
Kinesiske retter (i huset)
Supper – (Soup)
1. Peking suppe
(Peking soup)
2. Hønsekødssuppe
(Chicken soup)
3. Aspargessuppe
(Asparagus soup)
4. Wan Tan suppe
(Wan Tan soup)
5. Seafood suppe
(Seafood soup)
6. Oksekødssuppe
(Consomme of beef)
7. Nudelsuppe
(Noodle soup)
Forretter – (First course)
10. Miniforårsruller (5 stk.)
Mini spring rolls)
11. Kinesisk forårsrulle (stor)
(Chinese spring roll)
12. Kylling på spyd (2 stk.)
(Chicken on a spear)
13. Rejecocktail
(Prawn cocktail)
14. Dybstegte kinarejer
(Deep fried Chinese prawns)
15. Stegte kinarejer med hvidløg (3 stk)
(Fried prawns with garlic)
16. Dybstegte Wan-Tan (5 stk)
(Deep fried Wan-Tan)
Fiskeretter – (Fish course)
20. Indbagte kinarejer med sur-sød sauce
(Chinese prawns en croûte with sweet and sour sauce)
21. Kinarejer i karry
(Chinese prawns in curry)
22. Kinarejer med sæsonens grøntsager
(Chinese prawns with vegetables of the season)
23. Kinarejer i sød-chilisauce
(Chinese prawns with sweet chili sauce)
24. Indbagte blæksprutter med sur-sød sauce
(Deep fried cuttlefish with sweet and sour sauce)
25. Finskåret blæksprutte med sæsonens grøntsager
(Finely cut cuttlefish with vegetables of the season)
26. Finskåret blæksprutte med chilisauce
(Finely cut cuttlefish with chili sauce)
27. Fisk chop Suey
(Fish Chop Suey)
28. Kinarejer på jernfad med sæsonens grøntsager
(Chinese prawns on iron plate with vegetables of the season)
Svinekød – (Pork)
30. Svinekød i sur-sød sauce
(Pork in sweet and sour sauce)
31. Svinekød med sæsonens grøntsager
(Pork with vegetables of the season)
32. Svinekød med Barbecue sauce
(Pork with Barbecue Sauce)
33. Svinekød med rød og grøn peber i sort bønnesauce
(Pork in black bean sauce)
34. Svinekød med yu-xian sauce – en hamonisk smag af salt, chili,sur, sød
(Pork with Yu-xian sauce – a harmony of tastes of salt, chili, sour, sweet)
35. Svinekød med champignon og bambusskud
(Pork with mushrooms and bamboo shoots)
Oksekød – (Beef)
40. Oksekød med sæsonens grøntsager
(Beef with vegetables of the season)
41. Oksekød med broccoli i østerssauce
(Beef with broccoli in oyster sauce)
42. Oksekød med chilisauce
(Beef with chili sauce)
43. Oksekød i karry
(Beef in curry)
44. Oksekød med porre og løg
(Beef with leek and onions in black pepper sauce)
45. Oksekød på jernfad med husets special-sauce
(Beef on iron plate with house special sauce)
Kylling – (Chicken)
50. Kylling i appelsinsauce
(Chicken in orange sauce)
51. Kylling med sæsonens grøntsager
(Chicken with vegetables of the season)
52. Gong Bao Kylling
(Chicken in garlic-chili sauce)
53. Kylling med cashewnødder
(Chicken with cashew nuts)
54. Kylling i karry
55. Kylling i sur-sød sauce
(Chicken in sweet and sour sauce)
56. Kylling på jernfad med yu-xian sauce
(Chicken on iron plate with yu-xian sauce)
57. Indbagte kylling med sur-sød sauce
(Deep fried chicken with sweet and sour sauce)
And – (Duck)
60. Andesteg med kinesiske champignon og bambus
(Roast duck with Chinese mushrooms and bamboo)
61. Sprødstegt and med sur-sød sauce
(Crispy roast duck with sweet-and-sour sauce)
62. Andesteg med sæsonens grøntsager
(Roast duck with vegetables of the season)
63. Sprødstegt and med ananassauce
(Crispy roasted duck with pineapple sauce)
64. Andekød på jernfad med husets special-sauce
(Duck meat on iron plate with house special sauce)
Vegetar – (Vegetarian)
70. Stegte blandede grøntsager
(Fried mixed vegetables)
71. Stegte kinesiske champignon og bambus
(Fried Chinese mushrooms and bamboo)
72. Stegte ris med sæsonens grøntsager
(Fried rice with vegetables of the season)
73. Stegte nudler med sæsonens grøntsager
(Fried noodles with vegetables of the season)
Diverse – (Various)
80. Stegte ris med kylling, okskekød, minirejer
(Fried rice with chichken, beef, mini prawns)
81. Stegt ris med rejer
(Fried rice with mini prawns)
82. Stegte nudler med kylling, okskekød, minirejer
(Fried noodels with chichken, beef, mini prawns)
83. Stegte nudler med svinekød og grøntsager
85. Stegte nudler med kylling og grøntsager
(Fried noodles with chicken and vegetables)
86. Stegte ris med kylling og grøntsager
(Fried rice with chicken and vegetables)
Børnemenu – (Childrens menu)
90. Spaghetti med kødsauce
(Spaghetti with meat sauce)
91. Pølser med pommes frites
92. Miniforårsruller med salat
(Mini spring rolls with salad)
93. Fiskefilet med pommes frites og remoulade
(Fish filet with fries and remoulade)
Dessert – (Dessert)
101. Pandekager med is
(Pancakes with ice)
102. Is med frugt
(Ice cream and fruit)
103. Dybstegt banan med is
(Deep fried banana with ice)
104. Is med flødeskum og chokoladesauce
105. Bananasplit
(Banana split)
106. Fri isbar
(Free ice cream)
Menuer (Kinesiske retter)
Menuer (kinesiske retter)
Menu 1 – min. 2 kuverter
Suppe – (Soup)
Hønsekødssuppe – (Chicken soup)
Forret – (First course)
Miniforårsruller – (Mini spring rolls)
Hovedret – (Main course)
Andesteg med med sur-sød sauce – (Roast duck with sweet-and-sour sauce)
Kinarejer i sød-chilisauce – (Chinese prawns with sweet chili sauce)
Oksekød med husetes sauce – (Beef with house sauce)
Dessert – (Dessert)
Kaffe – (Coffee)
Menu 2 – min. 2 kuverter
Suppe – (Soup)
Peking suppe – (Peking soup)
Forret – (First course)
Dybstegte Wan-Tan – (Deep fried Wan-Tan)
Hovedret – (Main course)
Oksekød i chili sauce – (Beef in chili sauce)
Svinekød i yu-xian sauce – (Pork-yu xian sauce)
Dessert – (Dessert)
Vanilleis med flødeskum og chokoladesauce – (Vanilla ice cream with whipped cream and chocolate sauce)
Menu 3 (min. 2 couverter)
Suppe – Soup
Wan Tan suppe – (Wan Tan soup)
Forret – (First course)
Hjemmelavede forårsruller – (Home made spring rolls)
Hovedret – (Main course)
Kinarejer i sød-chili sauce – (Chinese prawns in sweet chili sauce)
Oksekød i barbeque sauce – (Beef in barbeque sauce)
Dessert – (Dessert)
Pandekage med is – (Pancake with ice cream)
Menu 4 (min. 3 couverter)
Suppe – (Soup)
Hønskød suppe – (Chichen soup)
Forret – (First course)
Rejecocktail – (Prawn cocktail)
Hovedret – (Main course)
Dybstegte kongerejer med sur-sød sauce – (Deep fried king prawns with sweet and sour sauce)
Sprødstegt and med ananassauce – (Crispy roat duck with pineapple sauce)
Oksekød med broccoli i østerssauce – (Beef with broccoli in oyster sauce)
Dessert – (Dessert)
Dybstegt banan med is – (Deep fried banana with ice cream)
Menu 5 (min. 4 couverter)
Suppe – (Soup)
Seafoodsuppe – (Seafood Soup)
Forret – (First course)
Hjemmelavede forårsruller – Home made spring rolls
Hovedret – (Main course)
Kinarejer i sød chilisauce – (Chinese Shrimp in sweet chili sauce)
Kammuslinger i hvidløgssauce – (Scallops in garlic sauce)
Oksekød i sort pebersauce – (Beef in black pepper sauce)
Kylling i hvidløg-chili sauce – (Chicken in garlic-chili sauce)
Dessert – (Dessert)
Bananasplit – (Banana Split)
Menu 6 (min. 4 couverter) Bestil min. 4 dage før
Suppe – (Soup)
Peking suppe – (Peking soup)
Forret – (First course)
Peking and – (Peking duck)
Andeskind serveres med pandekager Hong sing sauce og friske fintskårede grøntsager – (Duck skin served with pancakes Hong Sin sauce and fresh finely cut vegetables)
Hovedret – (Main course)
And strimler med grøntsager – (Duck strips with vegetables)
Dessert – (Dessert)
Frugter med is – (Fruit with ice cream and coffee)
Sushi a la carte (i huset)
Sushi a la carte
Starters – (Starters)
Nigiri – (Nigiri)
10s. Laks
11s. Tun
12s. Reje
14s. Ål
Rispapir – (Rice paper rolls)
24s. Rispapir Kylling
Crispy kylling i panko, salat, agurk, avocado, masago, chilimayo
Handrolls – (Handrolls)
26s. Laks
Laks, salat, agurk, avocado, chilimayo
27s. Tun
Tun, salat, agurk, avocado, chilimayo
8s. Ebi crunch
Dybstegt tiger rejer i panko, agurk, salat, avocado, chilimayo
29s. Spicy ebi
Reje, agurk, iceberg, avocado, spicy dip
Hosomaki – (Hosomaki)
30s. Laks, forårsløg/laks, hvidløg
31s. Tun, forårsløg/tun, sød-chili sauce
34s. Reje, forårsløg/ reje, sød-chili sauce
Futomaki – (Futomaki)
40s. Fotumaki California
Surimi, agurk, avocado, mayo
45s. Fotumaki Vegetar
Avocado, agurk, tofu, rødpeber, salat
Uramaki – (Uramaki)
53s. Dragon: Grillet ål, agurk, flødeost
54s. Spicy ebi
Koldtvandsrejer, avocado, agurk, spicy dip, dild, æg, rullet i masago
Uramaki med top – (Uramaki with top)
62s. Green Dragon
Grillet ål, agurk, flødeost
Top: Avocado
Sushi menuer ( i huset)
Sushi menuer
70s. Mixed sashimi
Laks, tun, hvidfisk, rejer
12 skiver + ris
(Mixed sashimi: Salmon tuna, white fish, tiger prawn
12 identical slices + rice)
71s. Laks menu 11 stk.
5 Futomaki: Spicy Laks
6 Nigiri: Laks
(Salmon menu 11 pieces:
5 Futomaki: Spicy Salmon
6 Nigiri: Salmon)
72s. Tun menu 11 stk.
5 Futomaki: Spicy tun
6 Nigiri: Tun
(Tuna menu 11 pieces:
5 Futomaki: Spicy tuna
6 Nigiri: Tuna)
73s. Rolle menu 24 stk.
Crispy ebi: Dybtstegt reje, avocado, spicy dip
Super California: Surimi, laks, avocado, agurk
Alaska: Laks, flødeost, avocado
(Rolle menu 24 pieces:
Crispy ebi: Deep fried prawns, avocado, spicy dip
Super California: Surimi, salmon, avocado, cucumber
Alaska: Salmon, cream cheese, avocado)
74s. Luksus rolle menu 24 stk.
Rainbow roll: Surimi, laks, avocado, agurk
Top: Laks, tun, reje, hvidfisk
Summer roll: Laks, flødeost, avocado
Top: Jordbær
Sayiko roll: Dybstegt reje, avocado, spicy dip
Top: Flammegrillet laks
(Luxury roll menu 24 pieces:
Rainbow roll: Surimi, salmon, avocado, cucumber
Top: Salmon, tuna, prawn, white fish
Summer Roll: salmon, cream cheese, avocado
Top: Strawberries
Sayiko roll: Deep fried prawn, avocado, spicy dip
Top: Flame grilled salmon)
80s. 15 stk.
6 Nigiri: 2 laks • 2 tun • 2 rejer
4 Uramaki: Alaska
5 Futomaki: California
(15 pieces:
6 Nigiri: 2 salmon • 2 tuna • 2 prawns
4 Uramaki: Alaska
5 Futomaki: California)
82s. 30 stk.
9 Nigiri: 3 laks • 2 rejer • 2 tun • 2 hvidfisk
8 Uramaki: Crispy ebi
8 Hosomaki: Laks
5 Futomaki: Spicy tun
(30 pieces:
9 Nigiri: 3 salmon • 2 prawns • 2 tuna • 2 white fish
8 Uramaki: Crispy ebi
8 Hosomaki: Salmon
5 Futomaki: Spicy tuna)
83s. 40 stk.
11 Nigiri: 4 laks • 3 rejer • 2 tun • 2 hvidfisk
5 Futomaki: Spicy Laks
8 Uramaki: Super California
8 Hosomaki: Tun
8 Uramaki med top: Railbow roll
(40 pieces:
11 Nigiri: 4 salmon • 3 prawns • 2 tuna • 2 white fish
5 Futomaki: Spicy Salmon
8 Uramaki: Super California
8 Hosomaki: Tuna
8 Uramaki With top: Rainbow roll)
84s. 88 stk.
30 Nigiri: 5 laks • 5 tun • 5 reje • 5 tofu • 5 hvidfisk • 5 flammegrillet laks
16 Hosomaki: Vælg selv
10 Futomaki: Vælg selv
16 Uramaki: Vælg selv
16 Ura maki med top: Vælg selv
(88 pieces:
30 Nigiri: 5 salmon • 5 tuna • 5 prawns • 5 tofu • 5 white fish • 5 flame grilled salmon
16 Hosomaki: Your own choise
10 Futomaki: Your own choise
16 Uramaki: Your own choise
16 Ura maki With top: Your own choise)
90s. 16 stk.
8 Nigiri: 2 laks • 2 rejer • 2 tun • 2 flamme grillet laks
8 Uramaki med top: Rainbow roll
(16 pieces:
8 Nigiri: 2 salmon • 2 tuna • 2 prawns • 2 flame grilled salmon
8 Uramaki with top: Rainbow roll)
91s. 26 stk.
18 Nigiri: 4 laks • 2 hvidfisk • 4 tun • 4 rejer • 4 flamme grillet laks
8 Uramaki med top: Huset roll
(26 pieces:
18 Nigiri: 4 salmon • 2 white fish • 4 tuna • 4 prawns • 4 flame grilled salmon
8 Uramaki with top: House roll)
Diner transportable
Diner transportable
Buffet A – (Min.10 kuverter)
Oksekød med grøntsager • Kylling i karry • Svinekød med barbeque sauce • Dybstegt kylling • Forårsruller • Stegte nudler • Kyllingevinger • Kogte ris • Sur sød sauce • Soya sauce
Buffet B – (Min.15 kuverter)
Andesteg i hongsing sauce • Kylling i karry • Oksekød med grøntsager • Svinekød med barbeque sauce • Dybstegte kinarejer • Stegte nudler • Dybstegt kylling • Forårsruller • Kyllingevinger • Kogte ris • Sur sød sauce • Soya sauce • Stækt chili sauce
Buffet C – Min. 25 kuverter
Andesteg i sur-sød sauce • Oksekød med grøntsager • Svinekød med yu-xian sauce • Kylling i karry • Stegte nudler • Forårsruller • Dybstegte kinarejer • Dybstegt surimi • Dybstegt blæksprutter • Dybestegte kylling • Kyllingevinger • Kogte ris • Sur sød sauce • Soya-sauce • Stærk chili sauce • Friske frugter • Mix salat • 25 stykker sushi (blandet)
Buffet D – (Min. 40 kuverter)
Kinarejer i sød chilisauce • Andesteg med champignon og bambus • Lizhi svinekød • Oksekød i chilisauce • Kylling i karrysauce • Oksekød i barbequesauce • Dybstegte kinarejer • Dybstegt kylling • Dybstegt surimi • Dybstegte blæksprutter • Forårsruller • Dybstegt svinekød • Stegte ris • Stegte nudler • Kogte ris • Sur-sød sauce • Soya sauce • Chili sauce • Friske frugter • Mix salat • 40 stykker sushi (blandet)
Drikkevarer
Drikkevarer
-
Kaffe & The
-
234. Kaffe
- 23,-
-
235. Irish Coffee
- 51,-
-
236. Jasminthe (kande)
- 49,-
-
237. Original kinesisk grøn the (kande)
- 58,-
-
Champagne & Mousserende
-
121. Gran Codorniu, Pinot Noir, Rosé
- 308,-
Elegant laksefarvet cava med dejlige perler. Bouquet af friskplukkede modne sommerfrugter med en blød og frisk smag med lidt citrusagtig karakter.
-
123. Nicolas Freuillatte Brut, Réserve Particuliére (½fl)
- 268,-
Flot champagne med duft af blomster og frugt. Smagen er meget frisk og behagelig med en meget delikat eftersmag.
-
123. Nicolas Freuillatte Brut, Réserve Particuliére (1fl)
- 448,-
Flot champagne med duft af blomster og frugt. Smagen er meget frisk og behagelig med en meget delikat eftersmag.
-
Hvidvine Frankrig
-
124. Bestheim, Gewürztraminer, Rayon De Lune
- 278,-
Bouqueten er meget blomsteragtig, aromatisk, mens smagen er blid, tør og fyldig.
-
125. Bestheim, Riesling, Classic, Alsace (½fl)
- 148,-
Frisk og frugtagtig med en velstruktureret tør smag.
-
125. Bestheim, Riesling, Classic, Alsace (1fl)
- 238,-
Frisk og frugtagtig med en velstruktureret tør smag.
-
126. Louis Jadot, Petit Chablis (½fl)
- 209,-
Ligefrem, indbydende og harmonisk vin med stringent mineralitet, der gør at vinen aldrig kommer til at fremstå blød eller afdæmpet. Således et perfekt match til al slags skaldyr.
-
126. Louis Jadot, Petit Chablis (1fl)
- 368,-
Ligefrem, indbydende og harmonisk vin med stringent mineralitet, der gør at vinen aldrig kommer til at fremstå blød eller afdæmpet. Således et perfekt match til al slags skaldyr.
-
Hvidvine Italien
-
128. Le Vele, Verdicchio Dei Castelli De Jesi Classico, Moncaro
- 228,-
Aromatisk, tør let bitter vin
-
Hvidvine oversøiske
-
129. La Playa, Sauvignon Blanc, Estate Bottled (½fl)
- 145,-
Lækker, saftig og enormt frisk Sauvignon Blanc – ren og blank vin med smag af hyldeblomst, citron og ananas.
-
129. La Playa, Sauvignon Blanc, Estate Bottled (1fl)
- 239,-
Lækker, saftig og enormt frisk Sauvignon Blanc – ren og blank vin med smag af hyldeblomst, citron og ananas.
-
130. Donna Verano, Chardonnay (1glas)
- 55,-
Aromatisk, medium fyldig og let fadlagret hvidvin med smag af sødmefuld tropisk frugt pænt balanceret af frisk citron.
-
130. Donna Verano, Chardonnay (½fl)
- 121,-
Aromatisk, medium fyldig og let fadlagret hvidvin med smag af sødmefuld tropisk frugt pænt balanceret af frisk citron.
-
130. Donna Verano, Chardonnay (1fl)
- 213,-
Aromatisk, medium fyldig og let fadlagret hvidvin med smag af sødmefuld tropisk frugt pænt balanceret af frisk citron.
-
133.PIESPORTER MICHELSBERG MOSEL JOHANNES EGBERTS
- 208,-
Tyskland hvidvin Delikat og liflig vin med frisk smag og en behagelig frugtsødme.
-
134.TOMMASI, VIGNETO LE ROSSE – PINOT GRIGIO, VENETO
- 268,-
Italien Hvidvin Smagen er fyldig med en ren, frisk og sprød eftersmag. Kan ledsage appetizers, fiskeretter,eller delikate supper.
-
Rosé vine
-
135. Tonimasi, Chiaretto Rosé, Bardolino Classico (½fl)
- 149,-
Flot laksefarvet rosè, med en fyldig, aromatisk halvtør smag.
-
135. Tonimasi, Chiaretto Rosé, Bardolino Classico (1fl)
- 239,-
Flot laksefarvet rosè, med en fyldig, aromatisk halvtør smag.
-
136. La Playa, Rosé, Cabernet Souvignon, Estate Bottled
- 238,-
Vinen er frisk med blød, lidt fed struktur – pikant aroma og halvtør eftersmag af lidt kirse- og hindbær.
-
Rødvine Bourgogne
-
138. Louis Jadot, Beaujolais-Villages, Combe Aux Jacques (½fl)
- 298,-
Usædvanlig flot Beaujolais, der endda har potentiale til at udvikle sig over nogle år. Men som naturligvis kan nydes kølig, ung og frisk.
Rødvine Rhône
-
-
139. M. Chapoutier, Côtes-Du-Rhône, Belleruche (½fl)
- 188,-
Vinen har en rubinrød farve og en frugtagtig bouquet med en behagelig afrundet smag.
-
139. M. Chapoutier, Côtes-Du-Rhône, Belleruche (1fl)
- 298,-
Vinen har en rubinrød farve og en frugtagtig bouquet med en behagelig afrundet smag.
-
Rødvine Italien
-
140. TERRA LINDA SYRAH, LA MANCHA
- 239,-
Terra Linda er en koncentreret og smukt afrundet rødvin. Med lang og intens eftersmag matcher vinen kraftige retter som okse,lammekød, samt vinterens simreretter.
-
141. Tommasi, Ripasso, Valpolicella Classico Sup. (½fl)
- 223,-
Klassisk Ripasso – fyldig, moden, varm med et strejf af mandel i eftersmagen.
-
141. Tommasi, Ripasso, Valpolicella Classico Sup. (1fl)
- 385,-
Klassisk Ripasso – fyldig, moden, varm med et strejf af mandel i eftersmagen.
-
Rødvine Spanien
-
146. La Plava, Merlot Reserve
- 278,-
Blød, fyldig vin med kirsebær, blomme og vanille. Lagret på små fade.
-
148. Donna Verano, Cabernet Sauvignon (1glas)
- 55,-
Halvtør og frugtrig vin med smagsnoter af blomme og solbær – ingen fadlagring og et typisk eksempel på god, sydamerikansk ”all-round-vin”.
-
148. Donna Verano, Cabernet Sauvignon (½fl)
- 121,-
Halvtør og frugtrig vin med smagsnoter af blomme og solbær – ingen fadlagring og et typisk eksempel på god, sydamerikansk ”all-round-vin”.
-
148. Donna Verano, Cabernet Sauvignon (1fl)
- 213,-
Halvtør og frugtrig vin med smagsnoter af blomme og solbær – ingen fadlagring og et typisk eksempel på god, sydamerikansk ”all-round-vin”.
-
149. Stone Barn, Zinfandel
- 249,-
Bouquet af brombær, blommer og en anelse krydderier efterfulgt af en smag af modne og mørke bær i pæn balance med gode tanniner
-
150. Peter Lehmann, Weighbridge, Cabernet/Merlot
- 228,-
Mørk vin med bouquet af solbær, kirsebær og violer efterfulgt af en blød frugtfyldig smag.
-
152. Finca Sophenia Reserve, Malbec
- 268,-
Kompleks, elegant og fyldig vin med kirsebær, blomme og vanille og fine undertoner af mynte og violer.
-
Aperitif & Dessertvine
-
153. Paradyskloof, Muscat D’alexandrie, Stellenbosch (1glas)
- 65,-
Lækker dessertvin der er en kombination af Muscat og portvin.
-
153. Paradyskloof, Muscat D’alexandrie, Stellenbosch (1fl)
- 249,-
Lækker dessertvin der er en kombination af Muscat og portvin.
-
154. Moscatel, Sol Del Mediterraneo, Velencia (1glas)
- 65,-
Dejlig sød, frisk med fin karakter af rosin og lidt citrus frugt.
-
154. Moscatel, Sol Del Mediterraneo, Velencia (1fl)
- 249,-
Dejlig sød, frisk med fin karakter af rosin og lidt citrus frugt.
-
Cognac
-
158. P´tit Gourmel Premi’eres Saveurs 6 Carats, 40%, (2 cl.)
- 38,-
En let, blød og frisk cognac. Ublended og uden farve tilsat.
-
159. Bio Attitude, Leopold Gourmel, (2 cl.)
- 48,-
Frisk, blød organisk dyrket cognac.
-
160. Age Du Fruit, 10 Carats, 41%, (2 cl)
- 58,-
En meget kompleks cognac med toner der spænder vidt. Frugt, citrus og en snert af vanille.
-
161. Age Des Fleurs, 15 Carats, 43%, (2 cl)
- 68,-
En meget kompleks cognac med toner af blomster. Violer, oser og vanille. Lang og behagelig eftersmag.
-
162. Ge Des Epeces, 20 Carats, 42%, (2 cl)
- 88,-
En top cognac fra Leopold Gourmel. smagsindtryk af krydderier, moden frugt samt hints af tobak.
-
Øl / Fadøl
-
240. ¼ l fadøl – Tuborg
- 41,-
-
241. ½ l fadøl – Tuborg
- 58,-
-
242. ¾ l fadøl – Tuborg
- 73,-
-
243. ¼ l fadøl – Tuborg Classic
- 43,-
-
244. ½ l fadøl – Tuborg Classic
- 61,-
-
245. ¾ l fadøl – Tuborg Classic
- 75,-
-
246. Kinesisk øl (Qindao)
- 46,-
-
247. Alkoholfri øl
- 39,-
-
249. Japansk øl
- 48,-
-
250. Carlsberg
- 39,-
-
Sodavand
-
251. Sodavand (¼l)
- 36,-
Cola-cola/light/zero-Spritezero-Fanta-Schweppes-Dansk vand
-
252. Sodavand (½l)
- 51,-
Cola-cola/light/zero-Spritezero-Fanta-Schweppes-Dansk vand
-
253. Sodavand (¾l)
- 65,-
Cola-cola/light/zero-Spritezero-Fanta-Schweppes-Dansk vand
-
254. Appelsin-/æblejuice (¼l)
- 36,-
-
255. Appelsin-/æblejuice (½l)
- 51,-
-
256. Økologisk hyldeblomst 27,5 cl.
- 41,-
-
257. Mælk (¼l)
- 27,-
-
258. Isvand (½l)
- 19,-
-
259. Isvand (kande)
- 38,-
Telefon
Åbningstider
Fredag – lørdag kl. 12:00 – 22:30